گرفتن قيمت به صورت غير حضوري در باب خريد خانه در استانبول چه خوبي هايي دارد؟

۲ بازديد

مزاياي خريد خانه در استانبول به صورت غير حضوري از سايت.

 

قيمت اپارتمان دست دوم در استانبول

پايين تر بودن قيمت آپارتمان دست دوم در استانبول، باعث استقبال بيشتر كسانيكه بدنبال خريد خانه در استانبول هستند شده است. قيمت آپارتماني كه 10 سال از عمر آن مي گذرد، از آپارتماني نوساز پايين تر است. همين پايين بودن قيمت باعث مي شود كه افرادي كه بودجه پايين تري دارند، به خريد آن علاقه بيشتري نشان دهند. اگر شما نيز به همين دليل تصميم به خريد گرفته ايد، قبل از هر كاري بايد از قوانين، اطلاعات بسيار كامل و دقيقي داشته باشيد.

بطوركلي با بالا بودن ماليات، مالكان قيمت اصلي ملك را در سند و قرارداد ذكر نمي كنند. اين خود باعث ريسك بالاي خريد آپارتمان دست دوم مي شود. به همين خاطر، شما مي بايست تمام مراحل خريد خود را، از طريق مشاور املاك و وكيل حرفه اي انجام دهيد و تنها به صرف پايين بودن قيمت اپارتمان دست دوم در استانبول، اقدام به خريد خودسرانه آن نكنيد.
اجاره خانه در استانبول

با 3 ميليون توريست روزانه، اين شهر، شلوغ و پررفت و آمد است. پس تعجبي ندارد كه اجاره خانه در استانبول، همواره با استقبال بالايي در كل سال همراه باشد. بعضي بدنبال اجاره هفتگي هستند و عده اي بدنبال اجاره آپارتمان كوتاه مدت يا ساليانه. در فصول گرم، تقاضاي اجاره هم به نسبت بالاتر مي رود. تقاضاي زياد اجاره خانه در استانبول باعث شده كه بسياري براي استفاده از درآمد اجاره، اقدام به خريد خانه در استانبول كنند و سود سرشاري را بدست آورند.

قيمت اجاره خانه در استانبول در فصول مختلف سال متفاوت است و در بهار و تابستان كه توريست هاي بيشتري مسافرت مي كنند، قيمت اجاره نيز بالاتر مي رود.

براي معرفي مي توانيد به سايت خريد خانه مراجعه كنيد

در زبان ترکی استانبولی، عددها به طریقی خاص و جالب بیان می‌شوند که تا حدی با سیستم عددهای لاتینی متفاوت است. در حالی که اعداد صفر تا نه از اعداد لاتینی برگرفته شده‌اند، برخی اعداد دیگر به شکل‌ها و نام‌های خود خاصی در این زبان وجود دارند. به عنوان مثال، عدد ده در ترکی استانبولی با نام "on" شناخته می‌شود و عدد یازده با نام "on bir" نامگذاری می‌شود که به معنی "ده و یک" است. این الگوی نام‌گذاری با استفاده از "ده" به عنوان پایه و اضافه کردن اعداد بعدی تا عدد نوزده ادامه دارد.

 

علاوه بر این، در ترکی استانبولی از عدد بیست به بعد، از سیستمی مشابه با سیستم دهگانی در انگلیسی استفاده می‌شود. برای مثال، عدد بیست با نام "yirmi" و عدد بیست و یک با نام "yirmi bir" شناخته می‌شود. این الگوی نام‌گذاری ادامه پیدا می‌کند تا به عدد نود و نه برسد که با نام "doksan dokuz" شناخته می‌شود.

 

در کل، سیستم عددها در ترکی استانبولی با ترکیب عددهای پایه و اعداد دهگانی به صورت جذابی برای بیان اعداد استفاده می‌شود که توجه و تمایز آن را از سایر سیستم‌های عددی می‌کند.

امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد